Kwaliteit

Kwaliteit

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteedt tijd en aandacht aan de volgende zaken:

  • Lidmaatschap wetenschappelijke vereniging
  • Lezen vakliteratuur
  • Volgen van bij- en nascholing
  • Implementeren van nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers

Een goede praktijkhygiene is natuurlijk heel belangrijk, om kruisinfecties te voorkomen. De laatste tijd is hier onder andere in de media veel aandacht voor. Regelmatig verschijnen er berichten over praktijken die moeten sluiten vanwege onvoldoende hygienische omstandigheden waarin gewerkt wordt. Bij Tandzorg Twello werken we al sinds het begin met o.a. apparatuur om hand en hoekstukken te steriliseren. We hebben onlangs weer de procedures onder de loep genomen en waar nodig aangepast om een optimale hygiene te kunnen blijven garanderen. Indien u meer wilt weten over hoe wij werken met de praktijkhygiene, kunt dit altijd aan een van onze medewerkers vragen.

Uw mening stellen wij buitengewoon op prijs. Hebt u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we goede kwaliteit blijven leveren.