Hartelijk welkom op de website van Tandzorg Twello

Beste patienten,

Belangrijke mededeling in verband met het Coronavirus!

Om het risico van verspreiding van het Coronavirus zo klein mogelijk te houden, vragen wij u om de volgende maatregelen in acht te nemen:
1. Patiënten met symptomen zoals hoest, ademhalings-problemen en/of koorts boven de 38 graden wordt dringend verzocht de praktijk niet binnen te gaan, maar telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen.
Dit geldt vooral als u in een getroffen gebied bent geweest. Eventueel op het laatst geannuleerde afspraken worden dan ook NIET in rekening gebracht.
2. Bij verdachte klachten zoals hierboven beschreven, neem contact op met de huisarts.
3. Wij zullen zolang er besmettingsgevaar in Nederland is, zo min mogelijk contact zonder handschoenen hebben. Dat betekent dat we geen hand geven bij binnenkomst.
4. Als u moet hoesten of niezen, graag in papieren zakdoekjes of tissue, of aan de binnenzijde van uw elleboog. Gooi gebruikte papieren zakdoekjes of tissues meteen weg.
5. Desinfecteer uw handen na het bezoek met handalcohol, vraag hiernaar indien het niet direct wordt aangeboden.
Op onze beurt kunt u van ons het volgende verwachten:
1. Wij houden ons strikt aan de Richtlijn Infectiepreventie
2. Wij zullen patiënten met verdachte symptomen niet behandelen
3. Wij zullen plekken die vaak worden aangeraakt geregeld desinfecteren, bijvoorbeeld de balie, deurhendels, kranen etc.
4. De ruimtes worden goed geventileerd (de mechanische ventilatie staat bij ons standaard altijd aan).

PAS GOED OP ELKAAR.

Team Tandzorg Twello
SB Nieuwland

 

We nemen weer patienten aan! U bent van harte welkom in onze praktijk, voor meer informatie kunt u bellen met ons: Telefoonnummer 0571-280244.

Ter informatie:

In deze praktijk worden uw rekeningen verzorgd door Infomedics, waar de bescherming van uw privacygevoelige gegevens centraal staat.
Omdat kinderen vanaf 16 jaar zelfstandig een behandelovereenkomst kunnen aangaan, krijgen ze voortaan een eigen rekening.
Zij hebben namelijk ook zelf recht op informatie over de behandeling en deze informatie valt onder het medisch beroepsgeheim van de tandarts.
Dat medisch beroepsgeheim geldt ook tegenover de ouders of verzorgers. De kosten voor een tandheelkundige behandeling van een patiënt van 16 jaar
en ouder mogen daarom niet terechtkomen op een zogenoemde verzamelrekening, waar ook gegevens van de ouders of andere patiënten op staan.
De patiënt krijgt een eigen rekening die persoonlijk aan hem gericht is. Deze verplichting komt voort uit de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst (artikel 7:447).
Deze handelwijze voldoet aan de actuele privacywetgeving die wordt gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sinds 2001 staat onze praktijk voor wat in onze ogen het belangrijkst is: Een goede mondgezondheid!

Omdat een goede mondgezondheid vaak begint bij de patiënt zelf, is een goede preventie erg belangrijk. Niet voor niets zegt men: Voorkomen is beter dan genezen! Wij kunnen u daar uiteraard bij helpen. Onze mondhygiëniste en preventie-assistentes spelen daarbij een belangrijke rol. Mocht het toch nodig zijn om te behandelen, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Er werken drie tandartsen bij ons, elk met eigen specialismen, zodat u zoveel mogelijk in onze eigen praktijk behandeld kunt worden, en verwijzen naar andere zorgverleners tot een minimum beperkt kan worden.

We zien u graag in onze moderne, goed uitgeruste praktijk. 

NIEUWE PATIENT?

U kunt contact met ons opnemen via
0571-280244

Wanneer kunt u bij ons terecht
en voor welke behandelingen

Onze website biedt u informatie over onze
tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling.
En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen. 

SPOED?

Klik hier >>>

Contactgegevens en spoedgevallen
 

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

BLEEKACTIE

Klik hier >>>

Ons team


We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français
 

Meer weten over ons team? Klik hier.

          

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg